Dijous, 19 de gener de 2017 05:46 h logo rss

Núria Auguet


Dimarts, 22.5.2012. 11:01 h

Tan importants són les paraules quan es tracta d'amor?

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
valorar_carregant carregant


Comparteix

Quantes vegades he utilitzat la paraula "T’ESTIMO". Puc comptar-les amb els dits de la mà. Això vol dir que no tinc sentiments? No, en absolut! Però quantes vegades gent que acabo de conèixer, m’ha dit: "T’estimo molt amiga!" I quants d'ells realment ho pensaven de tot cor?

Per a mi, les paraules no importen tant com les accions. El poder de mostrar que realment algú t’ importa i fer que se sentin especials és per a mi el que té sentit. La meva família és el tresor més preuat que tinc! Puc comptar amb ells, i ells poden comptar amb mi. Si tinc un problema ells hi seran per donar-me una mà. Quan vull que m’escoltin, tindré una orella disposada a escoltar. Quan em sento feliç compartiran la meva felicitat.

Mai els hi he dit el molt que els estimo, però estic molt agraïda de tenir-los al meu costat. Fins i tot ara que estem a milers de quilòmetres de distància, de vegades sembla que ni tan sols estiguem separats. Moltes vegades els meus amics m'han dit l’ho estrany que troben que pugui parlar amb la meva família sobre tot. I el que em pregunto des de l'interior "per a mi el que és estrany és que no tothom ho visqui d’aquesta manera ja que nomes tenim una família”.

Simplement dir gràcies per ser qui sou, i per ajudar-me a convertir en la persona que sóc!

lectures 2296 lectures      

publicitat

comments powered by Disqus
publicitatperfil
Núria Auguet logo rss
Mestra d’anglès de professió i cangur internacional per diversió. Aventurera, apassionada pels viatges, noves cultures, els nens, aprendre noves llengües. He treballat de cangur i mestra a Irlanda, Estats Units, Australia, Canada, Xina i Kuwait. He estudiat al Regne Unit, Suècia, Malta i participat en tallers per a mestres d’angles a la República Txeca. Viatjar es la meva passió i així espero continuar, descobrint diferents racons del món.publicitat

publicitat
arxiu


altres blogs


rss facebook twitter
Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Mòbil

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona

© AraGirona, 2017
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.